Over mezelf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Titia de Groot, ik ben moeder van 2 kinderen en tot voor kort was ik werkzaam als docent Frans in het voortgezet onderwijs.

Dat ik hooggevoelig ben weet ik al sinds langere tijd maar nu kan ik ook ervaren dat het een rijkdom is en geen last.

Door alles wat ik heb meegemaakt in mijn leven was innerlijke bewustwording voor mij een logische weg.

Zo heb ik steeds meer leren vertrouwen op mijn intuïtie en ervaar ik mijn hooggevoeligheid nu als een kracht.

Zo kwam ook de opleiding tot Sensi-therapeut op mijn pad en dat past zo bij mij dat ik heb besloten om een eigen praktijk op te zetten.

Ik heb de de opleiding voor Sensi-therapeut en voor Sensi Plus-therapeut gevolgd en afgerond.

Voor mij is  verbinding, betrokkenheid en werkelijk contact heel belangrijk en dat hoop ik dan ook uit te dragen in mijn werk als Sensi-therapeut.

Richt, docent voortgezet onderwijs, 39: 

"De behandelingen van Titia hebben mij niet alleen als docent maar in mijn hele wezen geraakt en geheeld. In een serene professionele setting werd ik op mijn gemak gesteld. Ze heeft verschillende behandelingen gedaan. Ik voelde me verlicht, alsof mijn rugzak een stuk lichter was en een deel van mijn pijnlijke (bewuste en onbewuste) bagage  achter mocht blijven. Er kwam al meteen weer een lach op mijn gezicht. Op de langere termijn voelde ik me steeds beter en sterker. Alsof ik dichter bij mezelf ben gekomen. Het fijne aan de behandelingen vind ik verder dat het niet nodig is om ellenlange vragenlijsten in te vullen of om doorgezaagd te worden over het verleden. Titia vindt de pijnplekken dankzij haar vaardigheden en gaat dan aan de slag. Ervaar het zelf!"

Titia de Groot

Koninginnelaan 97A

9717 BS Groningen

Telefoon/ Whatsapp 06-17625974

Email: info@praktijkderozentuin.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

bijgewerkt op 5-10-2020