Voor wie is het

Voor wie is het?

 • voor iedereen die niet lekker in zijn/haar vel zit

 • voor iedereen met stress of lichamelijke klachten

 • voor iedereen met emotionele klachten 

 • voor iedereen met burn-out gerelateerde klachten 

 • voor hooggevoelige personen

 • voor iedereen met adhd / pddnos / autisme

 • voor kinderen en volwassenen

 • voor docenten / leerkrachten en iedereen die met groepen werkt

Sensi-therapie is een effectieve methode om spanning en stress klachten te verminderen en is geschikt voor iedereen, jong en oud.

Het is niet nodig om vooraf een lang gesprek te hebben over waar je last van hebt en wat er in het verleden allemaal is gebeurd.

Mede daarom is het ook zeer geschikt voor kinderen.

Kinderen zijn nog onbevangen en erg gevoelig en pikken vaak onbewust dingen op uit hun omgeving.

Ik meet uit wat er nodig is en ga dan aan de slag en ondertussen wordt het duidelijk wat er speelt.

Ook voor kinderen ( en volwassenen uiteraard )  met adhd, pddnos en autisme is sensi-therapie zeer geschikt.

Bij sensi-therapie wordt naast de behandelingen zelf ook uitgemeten of er iets speelt qua voeding, allergieën en tekorten aan vitamines en mineralen en vaak kunnen eenvoudige toepassingen al een groot verschil maken.

Ook voor hooggevoelige kinderen en volwassenen is sensi-therapie zeer geschikt.

Als hooggevoelig persoon krijg je zoveel prikkels binnen omdat je over veel meer antennes beschikt die dingen oppikken uit je omgeving, je voelt door je sterke empathie direct aan wat een ander nodig heeft.

Vaak ben je ook gevoeliger voor harde geluiden, fel licht en drukte.

Dit alles kan erg vermoeiend zijn en daarom is het erg belangrijk om goed voor jezelf te zorgen omdat je jezelf anders teveel uitput.

Ook ervaar je als hooggevoelig persoon allerlei emoties van andere mensen, maar soms kan dat ook teveel zijn en is het lastig onderscheid maken wat van jou is en wat van een ander. Dan raak je verward en ben je niet meer goed bij jezelf.

Misschien heb je soms het gevoel dat niemand je begrijpt en voel je je vaak eenzaam.

Maar je staat er niet alleen voor, met alle liefde begeleid ik je in je proces om je hooggevoeligheid te omarmen en het als een kracht te ervaren.

In mijn praktijk behandel ik ook regelmatig leerkrachten en docenten die veel stress ervaren in hun werk.

Als docent wordt er van je verwacht dat je altijd fit en alert bent om te kunnen anticiperen op de de steeds wisselende dynamiek van een groep.

Daarnaast zijn er nog allerlei taken op school én thuis, het houdt nooit op, zelfs niet in het weekend of in de vakantie.

Je hebt het gevoel dat je altijd "aan" staat.

Dit alles kan leiden tot oververmoeidheid en burn-out gerelateerde klachten. Sensi-therapie is uitermate geschikt voor de behandeling van stress en burn-out, ook voor burn-out preventie.

Door mijn jarenlange ervaring als docent in het voortgezet onderwijs weet ik precies wat er speelt en ken ik de specifieke klachten en valkuilen.

Herken jij je in het bovenstaande en wil je ook graag meer rust en energie ervaren?

Dan help ik je graag om weer meer in balans te komen en evenwichtiger en rustiger te worden in het dagelijks leven.

Neem gerust contact met me op voor het maken van een afspraak of eventuele vragen!

Bob, docent voortgezet onderwijs, 47:

"Ik kwam bij Titia  met als doel meer in balans te komen. Ik werkte op dat moment op 2 scholen als docent wat inhield dat ik veel ballen in de lucht moest houden. Daarnaast voelde ik ook wat onvrede betreffende het werk dus kon ik wel een steuntje in de rug gebruiken en dat was wat ze me gaf. Ze stelde precies de goede vragen om erachter te komen wat ik nodig had. Door de behandeling kwam ik als het ware in contact met mijn lijf. Er kwam een soort ontspanning over me. 

Ik had geen ervaring met sensitherapie. Het beviel me dusdanig goed dat ik besloot terug te komen.  Al lange tijd liep ik rond met de gedachte dat ik met iets uit het verleden aan de slag moest. 

De behandeling had effect. Ik was relaxter als ik werd getriggerd door iets of iemand die me aan de die periode uit het verleden liet denken. Heel positief was ook dat  ik merkte dat ik meer zin had in dingen doen."

Franca, ondernemer, 51:

"Ik kwam bij Titia met vermoeidheidsklachten. Ik had nooit gedacht dat sensi-therapie al na één sessie effect zou hebben. Na de behandeling de eerste dag erg vermoeid maar met de uitgemeten vitamine B had ik al gauw weer de vertrouwde energiebalans terug! Titia gaf daarnaast een aantal breed inzetbare tips waar ik veel aan heb gehad. Ze is toegewijd en neemt de tijd voor je. "

Titia de Groot

Koninginnelaan 97A

9717 BS Groningen

Telefoon/ Whatsapp 06-17625974

Email: info@praktijkderozentuin.nl

 • LinkedIn Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Facebook Social Icon

bijgewerkt op 5-10-2020